El Pa Volador

Qui Som

El Pa Volador

Restaurant El Pa Volador, noces i banquets a Girona, Alt Empordà

Restaurant El Pa Volador, un espai singular i únic on fareu un viatge en el temps on gaudireu d’una atenció personalitzada i Professional per els vostres casaments, comunions, batejos, trobades o convencions empresarials.

Masia Casa Pagès del segle XVI, un lloc encisador amb espais singulars on les vostres celebracions estaran envoltades del surrealisme tant empordanès.

El Palau dels Vents una sala majestuosa plena de llum i vida, idònia per celebrar els millors casaments i sopars d’empreses.

Situat a l’Alt Empordà (Girona, Costa Brava), reuneix totes les condicions per a organitzar qualsevol esdeveniment. Un entorn idíl·lic i un servei i atenció personalitzada que al llarg dels anys s’ha guanyat una marca de qualitat.

Sens dubte, un lloc a l’altura d’una celebració d’aquest tipus i que es gravarà per sempre en la memòria dels nuvis.

Necessites informació?

Si necessites més informació no dubtis en contactar amb nosaltres.

Revetlla Cap Any

REVETLLA DE CAP D'ANY 2021

Reserves: 972509804 / Watsapp als 698 550 989 i 606 655 377 amb la referència REVETLLA 2021 / reserves@elpavolador.com
Paga i senyal de 50€ per reserva. Recollida de tiquets i pagament de la totalitat fins el 23 del 12. Cal certificat Covid o prova diagnòstica negativa (pcr de 72 hores o antígens de 48 hores) a partir de 12 anys. Horari: Recepció a les 20.30h. Començament del sopar a les 21.00h